Šta može email marketing učiniti za moj posao?

Promotivne email poruke su jedan od najekonomičnijih načina za bilo koji posao za povezivanje sa klijentima. Istraživanja pokazuju da je pet puta veća verovatnoća da se poruka vidi putem email-a nego na društvenim medijima, kao što su Facebook ili Twitter.

Šta je email marketing?

Imejl marketing predstavlja oblik direktnog marketinga u vidu slanja promotivnih imejl poruka ciljanoj populaciji. Kako je upotreba imejl-a široko rasprostranjena i dostupna svima, on se i koristi u svojstvu idealnog rešenja za promotivne aktivnosti.

Šta email marketing podrazumeva?

  • slanje email-ova sa reklamno-propagandnim oglasima radi sticanja novih kupaca i klijenata
  • slanje poruka već postojećim klijentima i kupcima

Prednosti email marketing-a

Jedna od glavnih prednosti imejl marketinga je upravo to što se može posmatrati šta se sa poslatom porukom desilo. Tako da možemo dobiti podatke o tome koliko je korisnika otvorilo poruku, koliko je kliknulo na link koji se nalazi u poruci, koliko je poruka dospelo do korisnika i koji broj korisnika se odjavio sa mejling liste.

Posedujemo baze email adresa Srbije, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Rusije, Mađarske, Bugarske, Makedonije, Italije, Grčke, Amerike, Nemačke, Francuske, Turske, Kine, Ujedinjenih Arapskih Emirata... Možemo obezbediti baze za bilo koju državu! Neke od naših baza biznis email adresa ( ispod imena države je broj email adresa ):

Neke od naših baza email adresa potrošača ( ispod imena države je broj email adresa ):

Stranice

Kontakt

Agencija za marketing i trgovinu „La Luna“

© Copyright 2023. Marketing La Luna od MWPC